Bundel 'Het Contextuele Gedachtegoed'
In 2015 verscheen de VCW de bundel 'Het Contextuele gedachtegoed - Verleden, heden en toekomst verbonden' uitgebracht. Deze uitgave is gebaseerd op het themanummer van het Vakblad over Ivan Boszormenyi-Nagy uit 2007, maar helemaal herzien en herschreven. Bovendien prachtig vormgegeven, een múst voor iedere contextueel geïnteresseerde. Hanneke Meulink-Korf, Catherine Ducommun-Nagy, Jaap van der Meiden, Wilma van Klaveren, Bart Hendriks, Terry D. Hargrave en May Michielsen leverden allen een belangrijke bijdrage aan deze bundel die via het secretariaat van de VCW is te bestellen. Stuur hiervoor een mail naar het secretariaat., met uw naam en uw volledige adres (postcode -woonplaats).
De prijs is € 19 per stuk, inclusief verzendkosten. Na betaling van de factuur ontvangt u zo spoedig mogelijk de bundel per reguliere post.
Bij afname van meerdere bundels is de prijs € 12,50 (> 10) of € 10 (> 50).


Wil je vast een indruk van de inhoud krijgen? Op de website van vormgever Elly van der Mark kun je door de bundel bladeren. Ga hiervoor naar haar website www.ellyvandermark.nl
Voor bestellingen en meer informatie: info@contextueelwerkers.eu.