Inschrijving & workshops
Meld je aan door middel van het digitale formulier op onze website.
Geef hier meteen je voorkeur aan voor de 2 workshops die je wilt bijwonen Ook wordt er om een reserve-voorkeur gevraagd voor wanneer een van jouw keuze-workshops vol zit. De indeling in workshops gebeurt in volgorde van binnenkomst.

Kosten

VCW leden € 185
VCW leden in opleiding*  € 150
Niet-leden € 240

* studenten die een contextuele opleiding volgen en bovendien  lid-in-opleiding (student-lid) zijn van de VCW

Inbegrepen
Bij de inschrijving zijn inbegrepen: koffie/thee en versnaperingen gedurende de hele dag, een uitgebreide buffetlunch en een drankje/hapje na afloop.

Groepskorting 4=3 
Overweeg je om met minimaal 3 collega's of introducés te komen, dan kunt je een aanvraag doen om in aanmerking te komen voor de kortingsregeling 4 deelnemers = 3x inschrijfgeld betalen. Deelnemers dienen zich dan wel gelijktijdig en als groep aan te melden! Mail hierover naar het secretariaat info@contextueelwerkers.eu.

Annulering
Bij een annulering vóór 22 oktober geldt 50% restitutie van het betaalde inschrijfgeld. Na deze datum is restitutie niet meer mogelijk. Bij verhindering is je plaatsvervanger van harte welkom! Geef dit wel tijdig door aan de organisatie.

Betaling & bevestiging
Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging en een factuur. De inschrijving is definitief wanneer het verschuldigde bedrag is ontvangen op:
- NL17 TRIO 0254 6808 95 ten name van de VCW te Utrecht 
- Vanuit België BIC: TRIONL2U

Accreditatie
​​​​​​
De volgende instanties hebben het symposium geaccrediteerd:

aantal punten

VCW

6

NVRG

5.5

SKJ

5.5

SKGV

1.5

Mediators Federatie Nederland (MfN)

6

Registerplein

5.5

LVPW
 
7