Vind een hulpverlener


filters verwijderen

  • A.M. (Anne-Maeike) Jorritsma

Meer informatie


  • A. (Aafke) van Deursen

Meer informatie


Contextueel therapeut VCW reg. Accare, kinder- en jeugdpsychiatrie

  • M.C. (Martin) Duijm

Meer informatie


  • J. (Annie) de Weerd- van Leeuwen

Meer informatie


  • G.H.H.M. (Gerdy) Rooijakkers-Segers

Meer informatie


Na meer dan 20 jaar ben ik nog steeds met passie Individueel- en Relatietherapeut. Ik voel me betrokken bij mensen en hun verhaal en houd van professionele processen. Relaties hebben in mijn praktijk een belangrijk accent. Als christen besef ik dat er een grotere werkelijkheid is die ons kent en nog meer betrokken is bij ons. Ook ben ik heel enthousiast over de driedaagse Relatietrainingen die ik samen met drie collega's vanuit BeterVerbonden geef. Veel echtparen hebben handvatten gekregen om te kunnen omgaan met wat er gebeurt wanneer er afstand voelbaar is tussen hen. Dit zijn landelijke trainingen.

  • H.L.J. (Hetty) Verkruijssen

Meer informatie


  • T.G.M. (Trees) van Hout

Meer informatie


Praktijk voor gezinstherapie. Uitgever van het 'Open Huis!' familiespel  en de contextuele vragenwaaier: 'Vragen binnen de context'.

  • W. (Willy) Veijer

Meer informatie


Het gezicht achter Bloei Psychosociale Hulpverlening is Dorathé van Leeuwen. Bloei Psychosociale Hulpverlening is voortgekomen uit het verlangen om mensen te ondersteunen in het zoeken naar een (nieuwe) balans in hun leven. Het is mijn wens om mensen te helpen die vastlopen of dréigen vast te lopen. Ik vind het bijzonder als ik een stukje met u mee mag lopen op uw levensweg. Het doel van deze ondersteuning is dat u (weer) tot BLOEI mag komen, dat vertrouwen hersteld mag worden en verantwoordelijkheden (opnieuw) opgepakt kunnen worden.  Het is mijn overtuiging dat een ieder die hulp nodig heeft deze kan krijgen op een medemenselijke, zorgvuldige, betrokken en professionele manier. Respect voor u en uw omgeving is voor mij een belangrijk aspect in de begeleiding. Rechtvaardigheid en betrouwbaarheid mag u van mij verwachten. Vanuit deze missie wil Bloei Psychosociale Hulpverlening in de vorm van hulpverlening werken aan herstel. Vanuit Bijbels kader is er aandacht voor - en willen wij meedenken over levens- en geloofsvragen. 

  • T. (Dorathé) van Leeuwen

Meer informatie