Algemene Ledenvergadering, met eenvoudige maaltijd vooraf (opgave in ledenaccount)

Over dit evenement

Categorie
Vereniging
Organisator
Dagelijks bestuur
Datum en tijd
13 nov. 2023 17:30 - 21:30
Locatie
Landgoed ISVW, Dodeweg 8, 3832 RD Leusden

De ledenvergadering van 13 november is een fysieke bijeenkomst in Leusden, op landgoed ISVW, Dodeweg 8.

17.30 - 18.00 uur inloop
18.00 - 19.00 uur eenvoudige maaltijd
19.00 - 21.30 uur algemene ledenvergadering

Dit is een belangrijke ledenvergadering. We kijken samen vooruit naar de toekomst van onze vereniging. Hoe willen we in de toekomst als vereniging de belangen behartigen van het contextueel werk in Nederland? Het bestuur stelt een aantal scenario's voor. Daarbij wordt ook gekeken naar de uitslag van de enquête die onlangs gehouden is onder de leden van de VCW.

Het is goed dat er tijd en ruimte is om elkaar te spreken. Daarom hoopt het bestuur niet alleen op een grote opkomst, maar nodigen we jullie ook graag uit voor een eenvoudige maaltijd, tussen 17.30 en 19.00 uur. Graag even opgeven via de site of je komt en of je deelneemt aan de maaltijd!

Verder zijn er veranderingen in de samenstelling van het bestuur. Als nieuw bestuurslid wordt voorgesteld: Ilse van Loon. René Venema heeft zijn termijn van drie jaar afgerond, legt zijn functie als secretaris neer en verlaat het bestuur  

De stukken voor de ALV worden in de loop van deze week klaargezet op de website. Je vindt ze in je ledenaccount, onder 'Documenten ALV'

Voor meer informatie over de locatie kun je naar de website van het landgoed. Het telefoonnummer van de locatie is: 033 - 46 50 700.

Ben je de inloggegevens van je ledenaccount kwijt? Stuur een e-mail naar de bureaumedewerker en je krijgt een nieuwe uitnodiging toegestuurd waarmee je weer kunt inloggen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien