Studiemiddag Cliënt Centraal

Over dit evenement

Categorie
Conferenties
Organisator
Sectie Therapie
Datum en tijd
7 jun. 2023 13:30 - 17:00
Locatie
Kerkelijk Centrum Emmaüs, Laan der Verenigde Naties 94, Ede. Ook online te volgen.

Cliënt Centraal

De Sectie Therapie van de VCW nodigt je uit op 7 juni aanstaande, voor de bijeenkomst ‘Cliënt Centraal’. Cliënten delen hun verhaal en visie op de hulpverlening. We verwachten een leerzame middag waar we als hulpverleners veel aan kunnen hebben. Het betreft een hybride bijeenkomst. We verzoeken iedereen die in staat is live aanwezig te zijn dat te doen!!!

De sprekers

Selina Dijkstra (22) geeft haar visie op psychische hulpverlening

Selina Dijkstra studeert communicatie aan de hogeschool Windesheim in Almere. Zij heeft te maken met PTSS en depressieve klachten. Ze vindt het belangrijk om haar ervaringen en veroordelen ten aanzien van psychische hulp met ons te delen. Wat gaat er wel goed en wat kan beter. Selina vindt het belangrijk dat het plan van aanpak van de behandelaar goed aansluit bij de cliënt.

Esther Elthing (52) van slachtoffer naar ervaringscoach

Esther is werkzaam als Locatie manager crisisopvang vluchtelingen Oekraïne in de gemeente Dronten. Esther was slachtoffer van human trafficking (loverboys). Zij volgt op dit moment de opleiding tot ervaringscoach bij de Merel van Groningen Foundation, zodat ze met haar ervaring en kennis andere slachtoffers kan bij staan in de toekomst. Esther zal ons naast een inkijkje in haar levensgeschiedenis en de dynamiek van destructieve relaties laten weten wat haar wel en niet heeft geholpen met betrekking tot hulpverlening.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen